Μαχαίρωμα σε καφενείο της Άρτας!

Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι του διαπληκτισμού

Δεν έφτανε που έκανε μαύρο στο ξύλο έναν 47χρονο θαμώνα του καφενείου όπου τα έπινε στον Άγιο Δημήτριο της Άρτας, έφυγε και ξαναγύρισε για να ζητήσει τα… ρέστα από τον ιδιοκτήτη o 51χρονος δράστης που δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει!

Ο λόγος για τον οποίο ο 51χρονος επιτέθηκε στον 47χρονο το απόγευμα της Παρασκευής, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη. Πάντως, κανείς δεν τόλμησε να τον εμποδίσει όταν τον χτυπούσε ξανά και ξανά τραυματίζοντάς τον, αλλά ούτε κι όταν έφυγε από το μαγαζί. Μετά από λίγο, όμως, επέστρεψε και διαπληκτίστηκε με τον 46χρονο ιδιοκτήτη που τον παρατήρησε για τον ξυλοδαρμό και του κάρφωσε το μαχαίρι του στην πλάτη!

Ο «νταής» του χωριού έφυγε και πάλι ανενόχλητος από το καφενείο, αλλά εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σχετικά άρθρα

Νέα μυστικά στην Αμφίπολη!

Έντονα προβλήματα στατικότητας παρουσιάζει ο τρίτος θάλαμος στον τάφο της Αμφίπολης και οι εργασίες αντιστήριξης είναι πιο έντονες εκεί, ενώ θα ενταθούν περαιτέρω από τη Δευτέρα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η αποχωμάτωση καθυστερεί περισσότερο στον τρίτο θάλαμο συγκριτικά με τους δύο προηγούμενους θαλάμους, το δεύτερο και τον πρώτο. “Η Αμφίπολη είναι […]