“Μαγικά” γραμματόσημα από τα ΕΛΤΑ

Εκδίδονται για πρώτη φορά φέτος τα Χριστούγεννα

Πρόκειται για την αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων, που εκδίδουν για πρώτη φορά τα ΕΛΤΑ για φιλανθρωπικό σκοπό και η παρουσίασή τους έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Αθηνών υπό τους ήχους της παιδικής χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου.

Για την πώληση κάθε γραμματοσήμου της Χριστουγεννιάτικης Σειράς, τα ΕΛΤΑ διαθέτουν ένα λεπτό του ευρώ σε κοινωνικές δομές. «Τα ΕΛΤΑ μέσω της σειράς απλώνουν το χέρι τους για να ενωθεί με τα δικά σας και όλοι μαζί να γίνουμε μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη» δήλωσε η πρόεδρος του Δ.Σ των Ελληνικών Ταχυδρομείων Φρόσω Σταυράκη. «Οι ευχές που θα ταχυδρομηθούν φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα που θα στείλετε με το ταχυδρομείο στους φίλους και στους συγγενείς, θα προσφέρουν διπλή χαρά. Στους αγαπημένους παραλήπτες γιατί τους θυμηθήκατε, και στους συνανθρώπους μας γιατί τους νοιαστήκατε» πρόσθεσε.

Τα γραμματόσημα εικονίζουν με παιδικότητα έναν αγιοβασιλιάτικο αρκούδο, έναν πιγκουίνο Βασιλιά, ένα στολισμένο ελαφάκι και έναν παιχνιδιάρη σκίουρο και θα κυκλοφορήσουν σε ένα εκατομμύριο επτακόσιες πενήντα χιλιάδες τεμάχια (1.750.000 τμχ).

Το δίκτυο των Καταστημάτων ΕΛΤΑ, το μεγαλύτερο δίκτυο της χώρας, σας περιμένει για να μεταφέρει τις ευχές σας και να αποδώσει την αγάπη σας.

Σχετικά άρθρα