Μάικλ Ντάγκλας: Έχει τρεις μήνες ζωής

Σάλος στο Χόλιγουντ με την είδηση

Tο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Νational Enquirer», έγραφε με μεγάλα γράμματα πως ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, έχει μόλις τρεις μήνες ζωής, καθώς είναι ξανά αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε σοκ, στην οικογένεια του ηθοποιού και ανάγκασε τον εκπρόσωπο του να δηλώσει ότι δεν ισχύει.«Είναι “καθαρός” εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ασθένεια δεν έχει επιστρέψει».

Σύμφωνα με το μακάβριο δημοσίευμα, ο 71χρονος ηθοποιός , επισκέφθηκε φημισμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, καθώς η κατάστασή της υγείας του είναι πολύ άσχημη.
Όπως δήλωσε στα Μέσα ο εκπρόσωπος του, ο ηθοποιός όντως επισκέφθηκε το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά για ένα απλό τσεκάπ, που κάνει κάθε έξι μήνες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Αύγουστο του 2010, ενώ, πριν από περίπου πέντε χρόνια, υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο στη γλώσσα.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του, ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι αρρώστησε επειδή έκανε πολύ… στοματικό σεξ στις κατά καιρούς συντρόφους του!

Σχετικά άρθρα