«Μαϊμού» νοσοκόμες στο Ηράκλειο

Πρόκειται για δύο αλλοδαπές

Οι τακτικοί έλεγχοι των αστυνομικών στα νοσοκομεία της Κρήτης, αλλά και όλης της χώρας, που συνοδεύονται από συνεχείς συλλήψεις, δεν φαίνεται να πτοούν τις αυτόκλητες «αποκλειστικές νοσοκόμες» που εξακολουθούν να παρέχουν υπηρεσίες σε ασθενείς.

Άλλες δυο «μαϊμού» αποκλειστικές εντοπίστηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούςτου Α΄ τμήματος της πόλης το βράδυ της Παρασκευής και διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών και άδειες άσκησης επαγγέλματος.

Πρόκειται γιαδύο αλλοδαπές ηλικίας 57 και 58 χρόνων, οι οποίεςσυνελήφθησαν καιοδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξηγια παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς.

Σχετικά άρθρα

Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη. Η δόνηση καταγράφηκε στις 23:32, στα 27 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των λιμνών ανατολικά του Λαγκαδά. Έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή των Πεύκων. Σύμφωνα με τον Σεισμολογικό Σταθμό του ΑΠΘ η δόνηση είχε ένταση 3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό […]