Μάνα και κόρη σκότωσαν τον 49χρονο

Οικογενειακή τραγωδία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Οι δύο γυναίκες μπήκαν στο δωμάτιο του άνδρα ενώ κοιμόταν και του κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές. Ποια ήταν τα κίνητρα που τις οδήγησαν στην πράξη.

Μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο που βρέθηκε προχθές σε μια λίμνη αίματος από τον γιο του.

Το νήμα της ζωής όπως εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής, έκοψαν από κοινού η γυναίκα και η κόρη του θύματος.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι δύο γυναίκες 45 και 18 ετών μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου προχθές τα ξημερώματα και αφού τον ακινητοποίησαν τον μαχαίρωσαν αρκετές φορές επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και την δεξιά παρειά.

Μετά την πράξη τους, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρα του εγκλήματος φέρεται να είναι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από πλευράς του 49χρονου προς την κόρη του όταν αυτή ήταν ανήλικη, αλλά και οικονομικές διαφορές.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: Voria.gr

Σχετικά άρθρα