Μανωλίδου: Τι έγινε κορίτσια; Σας έτσουξε;

Προκαλεί και αυτή!

Τις τελευταίες ώρες ένα tweet της Ευγενίας Μανωλίδου έχει προκαλέσει «πανικό» στα social media. Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Τι έγινε κορίτσια; Σας έτσουξε ο Άδωνις Γεωργιάδης πάλι;».

Το συγκεκριμένο τουιτάρισμα της μουσικού πήρε διάσταση σε όλα τα social media και αρκετοί χρήστες πίστεψαν ότι είναι ένα ακόμη διαδικτυακό τρολάρισμα.

Σύμφωνα με το protothema.gr η κυρία Μανωλίδου δήλωσε: «Εγώ το έγραψα, ναι! Γιατί να μην το γράψω; Έχω βαρεθεί όταν κάνει μια δήλωση ο σύζυγός μου να μου επιτίθενται. Έγραψα αυτό το τουίτ μετά την πρόσφατη δήλωσή του για τις παραδουλεύτρες. Το έκανα γιατί είναι ανήθικο να βρίζουν όλοι εμένα».

Πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρομοίασε την Ελλάδα με την Ουκρανία σε περίπτωση χρεοκοπίας, αποκαλύπτοντας ότι φίλος τού στην Ουκρανία του αποκάλυψε ότι στη χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες.

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. Καλα τα λεει η κυρια του κυριου, καθ οτι και διοτι,,,,,,,,,,αυτη ποτε δεν χρησιμοποιησε τοοοοοοοοοο ταλεντο της για να κερδισει κατι που μεταφραζοτανε σε χρημα !!!!!!
    Γεια σου ρε αμεμπτη Ευγενια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ (ΑΔΩΝΙΣ), ΧΟΡΕΥΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ (ΕΥΓΕΝΙΑ)!!!

Comments are closed.