Μαντλίν: «Μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή»

Αυτό δήλωσε ο Γερμανός εισαγγελέας που αρχικά θεωρούσε τη μικρή νεκρή

«Η Μαντλίν ΜακΚαν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» είπε ο Γερμανός εισαγγελέας που αρχικά είχε δηλώσει ότι θεωρούν τη μικρή νεκρή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, o εισαγγελέας Χανς Βόλτερς είπε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.

Γερμανοί αξιωματούχοι και ο ίδιος ο εισαγγελέας είχε δηλώσει πεπεισμένος ότι η Μαντλίν δεν είναι πια ζωντανή, όταν ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ θεωρήθηκε βασικός ύποπτος στην υπόθεση. Οι Γερμανοί εισαγγελείς έλεγαν επίσης ότι ήξεραν πώς σκοτώθηκε η μικρή Μαντλίν αλλά δεν γνώριζαν πού βρίσκεται το σώμα της.

«Επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν μπορούμε να σκοτώσουμε την ελπίδα ότι η Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» δήλωσε τώρα ο Γερμανός εισαγγελέας στη Mirror.

«Εξεπλάγην ότι η δήλωσή μου ότι η Μαντλίν θεωρείται νεκρή προκάλεσε τόση αναστάτωση στη Βρετανία καθώς στη Γερμανία είναι σύνηθες να εικάζουμε ότι πρόκειται για δολοφονία σε παρόμοιες περιπτώσεις» πρόσθεσε.

Ο Γουόλτερς παραδέχτηκε επίσης ότι ο προηγούμενος ισχυρισμός του ότι η Μαντλίν «δεν έζησε πολύ μετά την απαγωγή της» ήταν μόνο «προσωπική γνώμη και εικασία» με βάση την εμπειρία προηγούμενων υποθέσεων.

Σχετικά άρθρα