Μαρκέλλα: Ομολόγησε ασέλγεια η 33χρονη

Ισχυρίζεται ότι ήθελε να τη φιλοξενήσει

Τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών και όχι της αρπαγής, παραδέχεται η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουλέζα ενώ ζητά δημοσίως συγγνώμη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι φιλοξένησε για δύο μέρες την Μαρκέλλα γιατί έβλεπε πως δεν διαβιούσε σε καλές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης, Βασίλη Νουλέζα, η 10χρονη Μαρκέλλα φέρεται να είπε στην κατηγορούμενη όταν αποχωρίστηκαν «σε αγαπώ, μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου».

Όπως είπε ο κ. Νουλέζας, η 33χρονη ζητά δημοσίως συγγνώμη.

Η 33χρονη οδηγήθηκε και στην 1η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της. H 33χρονη θα απολογηθεί τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι.

Κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων ερευνούν οι Αρχές

Από τη δικογραφία που σχηματίστηκε προκύπτει ότι η ανήλικη έγινε αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από την 33χρονη και στο πλαίσιο αυτό οι εισαγγελικές Αρχές δεν αποκλείουν να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή.

Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει, στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της.

Σχετικά άρθρα