ΜΑΤατζήδες – χούλιγκαν έσπαγαν αυτοκίνητα φωνάζοντας «Τουρκόσποροι» (videos)

Σοκαριστικό περιστατικό…

Σκηνές σοκ στο λιμάνι της Χίου λίγο πριν την αποχώρηση των ΜΑΤ. Οι δυνάμεις… καταστολής έσπαγαν αυτοκίνητα με γκλομπ, φωνάζοντας «Τουρκόσπορους» τους Χιώτες.
Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ κινήθηκαν κατά ομάδας ατόμων που είχε συγκεντρωθεί έξω από το λιμάνι. Τα ΜΑΤ φορώντας πολιτικά, όπως θα δείτε και στα βίντεο, έκαναν χρήση χημικών, πήδηξαν τα προστατευτικά κάγκελα, ενώ δεν έλειψαν και οι απρεπείς χειρονομίες και βρισιές προς το συγκεντρωμένο πλήθος.

Όπως μαρτυρούν και τα σοκαριστικά βίντεο από τις τοπικές ιστοσελίδες, οι άνδρες των ΜΑΤ αποκαλούσαν «Τουρκόσπορους» τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί ενώ έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Μετά την αποχώρησή τους όπως αποκαλύπτουν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα άφησαν πίσω τους σπασμένα αυτοκίνητα και εστίες φωτιάς.

Σχετικά άρθρα

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας!

Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στην χώρα μας από αύριο Τρίτη 19 Νοεμβρίου, η οποία φαίνεται να επηρεάζει με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής αλλά και βόρειας Ελλάδας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής Ελλάδας, με υψόμετρο άνω των 1500-1600 μέτρων περίπου. Από τις 19 ως και τις 23-24 τουλάχιστον […]