Μαθήματα πάλης για εφοριακούς!!!

Μαθαίνουν αυτοάμυνα για να αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις που δέχονται

Μαθήματα πάλης και αυτοάμυνας παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στους ελεγκτές της εφορίας με αφορμή και τα περιστατικά που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πριν μόλις λίγο καιρό καταστηματάρχης έλουσε εφοριακό στη Λευκάδα με χυλό κρέπας ενώ λίγες μέρες νωρίτερα καταστηματάρχης στην Πάτμο γρονθοκόπησε έναν από τους ελεγκτές του κλιμακίου της ΑΑΔΕ. Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και στην Πάτρα ενώ οι περισσότεροι θυμούνται την περίπτωση του Βόλου όπου επιχειρηματίας πυροβόλησε όταν κλιμάκιο εφοριακών προσπάθησε να του επιβάλει πρόστιμο κατόπιν ελέγχουν που πραγματοποίησε στο κατάστημα.

«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» επεσήμανε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής προαναγγέλοντας μέτρα για την προστασία των ελεγκτών προκειμένου να διενεργούν απρόσκοπτα τους ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΑΑΔΕ παρέχει στους ελεγκτές μαθήματα αυτοάμυνας και φυσικής κατάστασης.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τρίτη χρονιά και καλεί τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται ως εξής:

Δευτέρα στις 16:00 στον Άτλα Καλλιθέας
Τετάρτη στις 17:30 στον Άγιο Κοσμά (στο Ελληνικό)

Το πρόγραμμα άρχισε από τη Δευτέρα και παρέχεται στους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ta 400.000.000 απ΄την ηρωίνη του ΝΟΟΡ 1 όμως δε σας συγκινούν ούτε οι 10 θάνατοι!
    Σας ενοχλούν μόνο όσοι δεν έχουν στην υπόθεση τους κανένα γουρουνάκι απ΄ τον Πειραιά!

Comments are closed.