Μαθητής έδωσε μπουνιά στον διευθυντή!

Απίστευτα πράγματα στο Ηράκλειο Κρήτης!

Αντιμέτωπος με βαριά ποινική «καμπάνα» και με το ενδεχόμενο της αποβολής του από όλα τα σχολεία του Ηρακλείου, βρίσκεται ένας ανήλικος μαθητής ο οποίος κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τον διευθυντή του σχολείου όπου φοιτά, όταν εκείνος προσπάθησε να τον διώξει καθώς εμφανίστηκε στο κτίριο αν και είχε πάρει αποβολή!

Το περιστατικό συνέβη σε ένα Λύκειο του Ηρακλείου με «πρωταγωνιστή» έναν 17χρονο, ο οποίος αποφάσισε να πάει στο σχολείο αλλά τον είδε ο διευθυντής και του ζήτησε να φύγει καθώς είχε αποβληθεί. Τότε, ο νεαρός μαθητής του επιτέθηκε και τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να ζαλιστεί.

Στη συνέχεια, υπέβαλε μήνυση εναντίον του 17χρονου, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους γονείς του στους οποίους ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» που αποκάλυψε το περιστατικό, θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων προκειμένου να αποφασίσει τι ποινή θα επιβάλει στο μαθητή, ενώ για όσα συνέβησαν σε βάρος του λυκειάρχη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης του Ηρακλείου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα