Μαθήτρια επιτίθεται στον καθηγητή της (video)

Mε όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης

Όπως φαίνεται έχουν… αγριέψει τα πράγματα στα αμερικανικά σχολεία, με πολλούς μαθητές να πηγαίνουν στις τάξεις τους οπλισμένοι σαν αστακοί, είτε για λόγους αυτοάμυνας είτε για να το παίξουν σκληροί στις παρέες τους.

Στο τελευταίο περιστατικό σχολικής βίας στις ΗΠΑ, μια μαθήτρια λυκείου έφτασε στο σημείο να επιτεθεί με όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης (stun gun) σε έναν καθηγητή της, ο οποίος προσπάθησε να την εμποδίσει από το να τσακωθεί με μια συμμαθήτριά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, οι δύο κοπέλες άρχισαν να καυγαδίζουν άγρια στο προαύλιο του σχολείου τους, στην νότια Αλαμπάμα. Κάποια στιγμή, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συμμαθητών τους, πιάστηκαν στα χέρια και ένας καθηγητής έτρεξε για να τις χωρίσει, χωρίς φυσικά να περιμένει ότι θα δεχόταν και ο ίδιος επίθεση. Τότε, το ένα από τα δύο κορίτσια έβγαλε ένα όπλο αναισθητοποίησης με ηλεκτρικό ρεύμα από την τσέπη της, έριξε με αυτό στον δάσκαλό της και στη συνέχεια… έγινε καπνός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κοπέλα βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με ποινικές κυρώσεις, τόσο για την επίθεση στον καθηγητή της όσο και για τον ξυλοδαρμό της άλλης κοπέλας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό από πού προμηθεύτηκε το όπλο.

Σχετικά άρθρα