Μαυρίδης: «Λάδωσε» στις φυλακές Μεξικού για να δει ΠΑΟΚ! (vid)

Τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη για την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, σε μία από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του, δήλωσε ότι είναι ΠΑΟΚτσής από κούνια και θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης θυμήθηκε και άλλες μοναδικές στιγμές που έχει πανηγυρίσει για την ομάδα του.

Πιο δυνατή είναι αυτή όμως που έζησε πέρυσι όταν βρέθηκε να κρατείται στις φυλακές του Μεξικό και αναγκάστηκε να λαδώσει ένα φύλακα για να τους βάλει να δουν τον αγώνα.

«Το γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο είναι στα κρατητήρια του Μεξικό. Παίζαμε με τη Μπενφικα στο Champions League.

Είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μετά από τέσσερις μέρες με τους φύλακες απ’ έξω και φτάσαμε σε σημείο να λαδώσουμε τον άνθρωπο για να βάλει στο Google το ματς.

Το βάζει και ήμασταν στο 2-0. Το κάνουν αυτοί 2-1 και μόλις σφυρίζει τη λήξη… δεν έχω πανηγυρίσει περισσότερο γκολ στη ζωή μου. Ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει.

Είχαμε βγάλει και ένα σύνθημα τότε…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Το κουτσομπολιό ενισχύει την αυτοεκτίμηση

Μπορεί το κουτσομπολιό –ή στην πιο «εκλεπτυσμένη» μορφή του, ο «κοινωνικός σχολιασμός»- να κριτικάρεται ως κάτι αρνητικό, ωστόσο ερευνητές από τη Δανία υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή μας, επειδή μας επιτρέπει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλους. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι τα θετικά ή αρνητικά σχόλια για τους άλλους, […]