Με διάφανη μπλούζα η Πάμελα Άντερσον

Στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση

Η διάφανη μπλούζα με την οποία εμφανίστηκε χτες στη γαλλική εθνοσυνέλευση η Πάμελα Άντερσον έκοψε την ανάσα των ανδρών.

Τι κι αν η ίδια με σοβαρό ύφος έλεγε στους Γάλλους βουλευτές ότι το φουά γκρα δεν είναι τροφή της φύσης καταγγέλλοντας τις βάναυσες πρακτικές με τις οποίες φτιάχνεται η γαλλική αυτή σπεσιαλιτέ; Τα λόγια της Πάμελα μπορεί να ήταν σημαντικά όμως πέρασαν σε δεύτερη μοίρα καθώς το αντικείμενο συζήτησης των Γάλλων βουλευτών ήταν η μπλούζα της που άφηνε την φαντασία τους να καλπάσει…

Η ηθοποιός και πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch» είχε σηκωμένα τα μαλλιά της και φορούσε μία κλειστή μπλούζα αν και το ύφασμα άφηνε σε κοινή θεά το μαύρο σουτιέν της. Τη διαφανή μπλούζα την είχε συνδυάσει με μία στενή φούστα που τόνιζε τις καμπύλες της. Με το ντύσιμό της, όπως ήταν φυσικό, δεν άφησε αδιάφορο τον ανδρικό πληθυσμό που έτριβε τα… χέρια του από χαρά.

Το ίδρυμα της Μπριζίτ Μπαρντό και μία βουλευτής των Πρασίνων προσκάλεσαν τη Πάμελα να μιλήσει στο γαλλικό κοινοβούλιο ενάντια στις πρακτικές παρασκευής του φουά γκρα που απαιτεί την καταναγκαστική σίτιση των ζώων. Από την πλευρά της, η ξανθιά ηθοποιός κάλεσε τους Γάλλους βουλευτές να μην μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια αλλά να προχωρήσουν πέρα από τη βαρβαρότητα και την άγνοια απαγορεύοντας την επίμαχη πρακτική.

Εκτός από αυτούς που την θαύμαζαν και την παρατηρούσαν, υπήρξαν και πολλοί Γάλλοι βουλευτές που αντέδρασαν στην παρουσία της για δύο λόγους:

1ον. Δυσκολεύτηκαν να αποδεχθούν την παρουσία ενός πρώην μοντέλου του Playboy στη γαλλική εθνοσυνέλευση και

2ον. Το φουά γκρα για το οποίο μιλούσε η Πάμελα, είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό φαγητό στη Γαλλία. Η χώρα του Φρανσουά Ολάντ παράγει το 75% του φουά γκρα που καταναλώνεται παγκοσμίως.

 

Σχετικά άρθρα