Με… εκπλήξεις η ματσάρα στο OPEN

Τι ετοιμάζουν στο κανάλι για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιταλία

Η Εθνική μας συνεχίζει την προσπάθειά της για την πρόκριση στο Euro 2020 και το Σαββατόβραδο αντιμετωπίζει την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, σε ματς με… διπλή μετάδοση.

Το Open θα βγάλει pre game εκπομπή από τις 21:00, όπου η Χριστίνα Βραχάλη, ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης μας μεταφέρουν όλη την προετοιμασία και τον παλμό της Εθνικής. Και μόλις ακουστεί το σφύριγμα της λήξης επιστρέφουν στο post game με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, γκολ και πλούσιο θέαμα από τα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Ο δε Μιχάλης Τσίγκρης μας βάζει στο κλίμα της διοργάνωσης, ρίχνοντας μια ματιά σε όλα τα γκρουπ της προκριματικής φάσης.

Μαζί τους θα έχουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Τάκη Φύσσα, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, του Κώστα Μανωλά, του Κώστα Σταφυλίδη αλλά και των πρωταγωνιστών της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και η μετάδοση του Open είναι σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχολιασμό Ντέμη Νικολαΐδη.

Πηγή: Sdna.gr

Σχετικά άρθρα

Η γενιά του ναρκισσισμού!

Η ιστορία του Νάρκισσου, με τις διάφορες εκδοχές της, είναι μία από τις δημοφιλέστερες της μυθολογίας. Ο νέος από τη Βοιωτία, θαμπωμένος από την ομορφιά του που καθρεφτίζεται στο νερό, πεθαίνει από μαρασμό εξαιτίας του ανικανοποίητου έρωτα προς τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ναρκισσισμός, η εμμονική αυταρέσκεια που μπορεί να καταλήξει σε πάθηση, δεν […]