Με τι καιρό θα αλλάξουμε χρόνο

Πότε θα παρουσιάσει άνοδο η θερμοκρασία

Τοπικές χιονοπτώσεις, εξασθενημένα φαινόμενα αλλά και έντονους βοριάδες που μπορεί να καθυστερήσουν τον απόπλου περιμένει ο Σάκης Αρναούτογλου για την Τρίτη.

Ο μετεωρολόγος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τόνισε πως η θερμοκρασία την Τρίτη θα παρουσιάσει άνοδο.

Η ανάρτηση
Φίλες και φίλοι! Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση ώστε να δείτε με λεπτομέρεια (πάνω δεξιά οι ώρες):

Τον καιρό την ώρα της αλλαγής του χρόνου, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, το πρωί της Πέμπτης (με τις τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά), το μεσημέρι της Πέμπτης, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο οπου ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα στις περισσότερες περιοχές!

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν την Τρίτη, θα ενισχυθούν ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ της Τετάρτης φτάνοντας στο Αιγαίο και τα 7 και από το βράδυ και τα 8 μποφόρ ενώ την Πέμπτη 2/1 δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στον απόπλου καθώς οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 9 Μποφόρ όμως θα εξασθενήσουν σταδιακά από την Παρασκευή!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, θα παραμείνει αμετάβλητη την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι, θα σημειώσει αισθητή πτώση και πάλι από τα βόρεια το βράδυ της Πρωτοχρονιά και την Πέμπτη 2/1 θα παραμείνει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα όμως την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα μαλακώσει αρκετά σε όλη τη χώρα!

Για ότι νεότερο και για την πιθανή νέα αλλαγή του καιρού από την Κυριακή 5/1 από τα δυτικά θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τη σελίδα μου στο facebook

Σχετικά άρθρα