Μεγάλα ονόματα φέτος στη σκηνή της ΔΕΘ

Πάολα στην πρεμιέρα, Βασίλης Καρράς στο φινάλε

Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στη φετινή, οι υπεύθυνοι της ΔΕΘ έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων που θα ανεβάσουν τα ντεσιμπέλ στη νότια πύλη.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή (11/9) οπότε και η Πάολα θα αναλάβει να κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις εκθεσιακές συναυλίες. Μια ημέρα μετά, τη Δευτέρα (12/9) τη σκυτάλη θα πάρει ο Βασίλης Λάκης, ενώ την Τρίτη (13/9) οι φαν του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στους χώρους της ΔΕΘ.

Το διήμερο που θα ακολουθήσει, Τετάρτη (14/9) και Πέμπτη (15/9) , θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ στο μουσικό κομμάτι, την πρώτη ημέρα, οι αδερφοί Τσαχουρίδη θα παρουσιάσουν ειδικό αφιέρωμα στον Πόντο και τη Μικρά Ασία και την επομένη, στις 15/9, θα λάβουν τη σκυτάλη ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Η Παρασκευή (16/9) θα είναι αφιερωμένη στο νεανικό κοινό, καθώς στη σκηνή θα ανέβουν οι King, η Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης, το Σάββατο (17/9) θα ακολουθήσει ο, Γιώργος Σαμπάνης.

Την Κυριακή (18/9), το φινάλε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό με το ξεκίνημα, καθώς οι μουσικές βραδιές θα ολοκληρωθούν με Βασίλη Καρρά και Κατερίνα Λιόλιου.

Σχετικά άρθρα