Μεγαλείο ψυχής: O Αντετοκούνμπο μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια

Τρομερή κίνηση από τον Έλληνα NBAer!

Στη γειτονιά του την παλιά, είχε κι έχει χιλιάδες φίλους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος κάθε δευτερόλεπτο που περνάει βγάζει χιλιάδες δολάρια, δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και το ήθος και η ταπεινότητα που τον διακρίνουν τον θα τον χαρακτηρίζουν για όσο θα λάμπει στον θαυμαστό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» συγκέντρωσε τρόφιμα και τα προώθησε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, την γειτονιά που μεγάλωσε, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για στήριξη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «κρύφτηκε» για μία ακόμα φορά από τις κάμερες και στάθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων του χωρίς φώτα και δημοσιότητα. Το ίδιο είχε πράξει και μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν μαζί με τα αδέρφια του έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία Ιανός.

Χθες έπραξε το ίδιο στα Σεπόλια, με την κ. Αλεξία Κοζιονά να ανεβάζει μία φωτογραφία μαζί του στο Facebook και να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.»

Νωρίτερα, είχε βρεθεί σε σούπερ μάρκετ της περιοχής με τη μητέρα και τα αδέλφια του και το… σήκωσαν, προκειμένου να προμηθεύσουν με τρόφιμα συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σχετικά άρθρα