Μεγάλη αλλαγή στο twitter

Τι ανακοινώθηκε

Το Twitter ανακοίνωσε ότι όλοι οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να λαμβάνουν προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους που δε γνωρίζουν, δηλαδή στη “γλώσσα” του Twitter που δεν “ακολουθούν”.

Η αλλαγή αυτή, που τέθηκε σε λειτουργία από χτες σύμφωνα με την Telegraph, θα επιτρέπει ακόμη στα μέλη του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να στέλνουν άμεσα μηνύματα σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη, μέσω του inbox τους με μηνύματα που δε θα είναι εμφανή δημόσια.

Μέχρι τώρα η υπηρεσία των άμεσων μηνυμάτων επιτρεπόταν μόνο σε όσους ακολουθούσε κανείς και η αποστολή προσωπικών μηνυμάτων σε όσους τους ακολουθούσαν.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μην αποδεχτούν την αλλαγή αυτή, απενεργοποιώντας την εντολή “receive direct messages from anyone” (να λαμβάνω άμεσα μηνύματα από οποιονδήποτε) μέσα από το μενού των ρυθμίσεων (privacy settings).

Σχετικά άρθρα

Μια φούσκα στο διάστημα! (video)

Οι αστροναύτες που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πραγματοποιούν δεκάδες πειράματα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας προκειμένου να καταγράψουν τα επιστημονικά δεδομένα και να δώσουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα. Έτσι το καλοκάιρι οι αστροναύτες της NASA Στιβ Σουάνσον και Ράιντ Βάισμαν μαζί με τον συνάδελφό τους από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος Αλεξάντερ Γκερστ αποφάσισαν να εξερευνήσουν […]