Μεγάλο πρόβλημα στο iPhone X

H κάμερα απενεργοποιεί το Face ID

Η Apple ενημέρωσε τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής με οδηγίες για την επισκευή του Face ID στα iPhone X και φαίνεται πως εάν η κύρια διπλή κάμερα της συσκευής δε λειτουργεί, τότε και το Face ID με τη σειρά του παρουσιάζει πρόβλημα. Πως είναι αυτό δυνατόν;

Πιο αναλυτικά, το έγγραφο εξηγεί στους εξουσιοδοτημένους από την Apple τεχνικούς πως εαν υπάρχει πρόβλημα με το Face ID τότε θα πρέπει να τρέξουν διαγνωστικά τεστ για να διαπιστωθεί ενδεχόμενο πρόβλημα με την κύρια διπλή κάμερα του iPhone X. Εαν δε μπορεί να γίνει η επισκευή, τότε θα πρέπει να δοθεί στον πελάτη ένα καινούργιο iPhone X.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρήστες αναφέρουν πως όταν η κύρια κάμερα της συσκευής δε λειτουργεί τότε δε μπορεί να λειτουργήσει και το Face ID για το ξεκλείδωμα της συσκευής, όπως στην περίπτωση ενός χρήστη όπου η κάμερα του iPhone X που είχε στην κατοχή του, υπολειτουργούσε και όταν προσπάθησε να το ξεκλειδώσει με το Face ID, έλαβε το μήνημα “το Face ID δεν είναι διαθέσιμο, προσπαθήστε ξανά αργότερα”.

Το θετικό για το συγκεκριμένο χρήστη είναι ότι η Apple του αντικατέστησε το iPhone X που είχε με ένα καινούργιο, αλλά το αξιοπερίεργο είναι πως ο τεχνικός του ανέφερε πως η κύρια διπλή κάμερα με την εμπρόσθια συνδέονται και έτσι εαν αυτή δε λειτουργεί, τότε δεν λειτουργεί η εμπρόσθια και συνεπώς το Face ID.

Η Apple προτείνει σε όσους χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να επισκευθούν τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής και να γίνουν όλα τα διαγνωστικά τεστ που είναι απαραίτητα πριν αντικατασταθεί η συσκευή του χρήστη έτσι ώστε να έχουν οι πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Σχετικά άρθρα

Νέα εφαρμογή σε Android και iOS!

Μετά τις εφαρμογές Messenger και Pages, το Facebook παρουσίασε την νέα αυτόνομη εφαρμογή του για iOS και Android συσκευές με την ονομασία Groups. Όπως φανερώνει το όνομα της εφαρμογής, τα μέλη του κοινωνικού δικτύου θα τη χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με τα Groups που έχουν γίνει μέλη. Με το άνοιγμα της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί […]