Μαίνεται η φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πήρε κλίση το πλοίο μέσα στο λιμάνι

Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε στο επιβατηγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Τρίτης.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ. Ωστόσο το έργο τους κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω του μεγέθους του πλοίου κάτι που επιβεβαίωσε και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλειος Ματθαιόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική επιχειρεί στο σημείο με 30 άτομα, 10 οχήματα και 2 πλοιάρια, η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετές ώρες καθώς γίνεται εξαερισμός και έλεγχος σε όλα τα επίπεδα του σκάφους. Στην επιχείρηση συμμετέχουν και διασώστες της ΕΜΑΚ.

Το πλοίο έχει πάρει κλίση

Το πλοίο έχει πάρει μεγάλη κλίση λόγω της συσσώρευσης υδάτων από την πυροσβεστική επιχείρηση, εντός του γκαράζ, ωστόσο μιλώντας στο Newpost.gr ο Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νικόλαος Λαγκαδιανός, τόνισε πως δεν υπάρχει ανησυχία και πως πρόκειται για μια διαχειρίσιμη κατάσταση, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος για να τεθεί υπό έλεγχο το περιστατικό.

πηγή: newpost

Σχετικά άρθρα

Χωρίς λεωφορεία από αύριο η Θεσσαλονίκη

Δεν κάνουν πίσω οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Παρά την κίνηση από πλευράς υπουργού Υποδομών να συγκαλέσει σύσκεψη για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα, με τη συμμετοχή των εργαζόμενων και της διοίκησης του Οργανισμού, το Συνδικάτο των Εργαζομένων εμφανίζεται ανυποχώρητο. Πριν από λίγο το Διοικητικό του Συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε […]