Μαίνεται ο «πόλεμος» Μαρινάκη- Κόκκαλη!

Τρομερή «επίθεση» από τα μέσα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

Αδυσώπητος μαίνεται ο επικοινωνιακός πόλεμος ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη, αφού δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακός παρομοιάζει τις πρακτικές του τέως ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με αυτές του Γιώργου Κοσκωτά.
Δεν λέει να κοπάσει ο επικοινωνιακός πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη, που έδειχνε να μπαίνει σε μία περίοδο μικρής αποκλιμάκωσης. Άρθρο του κυριακάτικου Βήματος (ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη) εξαπολύει νέα επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του τέως ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, παρομοιάζοντας την πρακτική και την μεθοδολογία του με αυτή του Γιώργου Κοσκωτά.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Ο Κοκκαλίνος επιμένει στις παλιές του πρακτικές, παρότι προειδοποιήθηκε. Έβαλε τους εργαζόμενους, όπως έκανε παλαιότερα ο Κοσκωτάς να τον υπερασπιστούν, βρίζοντας όσους αναδεικνύουν τα ανομήματά του.

Ωστόσο, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα ήταν απείρως καλύτερα χωρίς τα κόλπα και τις δραστηριότητές του. Την επιβάρυνε με τις λεόντειες προμήθειες του και τις σχέσεις εξάρτησης που επέβαλε σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς. Και το πέτυχε, άλλοτε εκβιάζοντας κι άλλοτε δωροδοκώντας τους υπεύθυνους.

Σπαταλήθηκαν άπειροι πόροι για λογαριασμό του, που αφαιρέθηκαν από όλους εμάς, από τη χώρα και τις υποδομές της. Γι’ αυτό καλύτερα είναι να σιωπούν και αυτός και οι παρατρεχάμενοι του».

Σχετικά άρθρα