Μένιος Φουρθιώτης: Τι πρόδωσε τους πάντες (videos)

Όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

α στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων πρόδωσαν τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την υπόθεση Φουρθιώτη, όπως αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN TV. Συγκεκριμένα η άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου αποκάλυψε πού βρίσκονταν οι δύο ποινικοί, όταν έπεσαν πυροβολισμοί στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και όταν τοποθετήθηκε εκεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Τα στίγματα των τηλεφώνων δείχνουν πως και οι δύο βρέθηκαν έξω από το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή την ώρα των επιθέσεων. Συγκεκριμένα, με βάση την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τις κεραίες προέκυψε πως λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς με Καλάσνικοφ στο σπίτι του παρουσιαστή, ο ένας από τους δύο βρισκόταν εκεί, ενώ τη νύχτα που εξερράγη στο γκαράζ του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη εκρηκτικός μηχανισμός, βρισκόταν εκεί ο έτερος ποινικός που συνελήφθη.

Εκτός από τα κινητά τηλέφωνα που έδειξαν το πού βρίσκονταν οι δράστες, κάμερα ασφαλείας σπιτιού που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία του Μένιου Φουρθιώτη, κατέγραψε το αυτοκίνητο ενός από τους δύο δράστες την ώρα που πήγαιναν για την επίθεση με το Καλάσνικοφ. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, στα σπίτια των δύο ατόμων βρέθηκαν 31.000 ευρώ. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., πάντως, είναι σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν αναφορές και για συμβόλαια θανάτου δημοσιογράφων.

Σχετικά άρθρα