Μετρό δεν έχουμε άλλα κάνουν νέα στάση!

Tι ανακοίνωσαν από την Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της ότι πολύ σύντομα η ανάδοχος κοινοπραξία θα ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του Σταθμού ΒΟΥΛΓΑΡΗ.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν παρακάμψεις των δικτύων κοινής ωφελείας ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΠΑ, ύδρευσης και αποχέτευσης, στις οδούς Παπαδάκη, Βούλγαρη, Μαρίνου Σιγάλα, Σωτηριάδη, Υψηλάντου, Ιωάννου Πολέμη και Δελφών καθώς αυτά επηρεάζουν την κατασκευή του Σταθμού και των εισόδων/εξόδων του Μετρό γενικότερα.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες παρακάμψεων των δικτύων Ο.Κ.Ω. που απαιτούνται για το έργο, θα ξεκινήσει η κυρίως κατασκευή του Σταθμού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Σταθμός ΒΟΥΛΓΑΡΗ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα κατασκευασθεί με τη μέθοδο της «επικάλυψης και εκσκαφής υπογείως» (cover & cut), προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η αναπόφευκτη όχληση στη λειτουργία της πόλης και να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η έκταση της εργοταξιακής κατάληψης.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Mεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση

Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Προηγήθηκε δοξολογία παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και στη συνέχεια, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ανώστου Στρατιώτη. Παρών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που επέστεψε από τις ΗΠΑ. Μετά το τέλος της παρέλασης δηλώσεις έκαναν ο […]