Μετρό Θεσσαλονίκης: Εγκαίνια με… Τσίπρα

Ανοίγει ο σταθμός στο Συντριβάνι

Παρουσία Τσίπρα ανοίγει αύριο ο σταθμός «Σιντριβάνι/Έκθεση» του Μετρό Θεσσαλονίκης

Στις «ράγες» το 2020 το πολυαναμενόμενο Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο θα δοθεί η πρώτη… γεύση καθώς θα ανοίξει ο σταθμός «Σιντριβάνι/Έκθεση», που είναι και ο πρώτος ολοκληρωμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Γ. Μυλόπουλος είναι όλα έτοιμα στον σταθμό κάτι που μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που έδωσε ο ίδιος στην δημοσιότητα.

Παρουσία Τσίπρα τα εγκαίνια

Στην παρουσίαση του νέου σταθμού το παρών θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο από το πρωί στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει συναντήσεις στον γραφείο του στο ΥΜΑΘ για εκπαιδευτικά ζητήματα λόγω και της ιδιότητας του νέου επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γ. Αγγελόπουλου, ο οποίος υπήρξε γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας.

Στην συνέχεια στις 14:00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στον σταθμό «Συντριβάνι/Έκθεση» για την επίσημη παρουσίαση.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί περίπου 150 καλεσμένοι, ενώ λόγω των κινητοποιήσεων των ηθοποιών του ΚΘΒΕ για την συλλογική τους σύμβαση δεν θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση που είχε προαναγγελθεί. Αντί αυτής θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα Fortissimo.

Σχετικά άρθρα