Μια άλλη εκδοχή του επεισοδίου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Η κηδεία, το σκασμένο λάστιχο, ο έξαλλος υπάλληλος

Μια άλλη εκδοχή του επεισοδίου στο βενζινάδικο της Αιδηψού με πρωταγωνίστρια της Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μιχελογιαννάκης.

Η περιγραφή του περιστατικού από τον βουλευτή είναι ιδιαιτέρως αναλυτική και προφανώς προέρχεται από το περιβάλλον της Προέδρου της Βουλής η οποία, σύμφωνα με συνεργάτες της, θα μιλήσει
όταν έρθει η ώρα και συνιστά ψυχραιμία.
Γράφει ο κ. Μιχελογιαννάκης δίνοντας την δική του εκδοχή:

“Την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μαθαίνει για τον θάνατο οικείου προσώπου ενώ βρίσκεται Εύβοια. Πηγαίνοντας στο σπίτι του θανόντος, πέφτει σε λακκούβα. Πηγαίνει σε βενζινάδικο για να αλλάξει το λάστιχο. Της λένε ότι δεν μπορούν και της το αλλάξουν και της το αλλάζει οικείο πρόσωπο. Πηγαίνει στο σπίτι του εκλιπόντος.

Την δευτέρα του Πάσχα ξαναπάει στο ίδιο βενζινάδικο μιας και αυτό ήταν μόνο ανοικτό και ζητάει αέρα στα λάστιχα, το έκαναν. Φεύγει και βλέπει ότι πάλι τα λάστιχα χάνουν. Ξαναγυρίζει και ζητά να τα ξαναδούν και τότε ο υπάλληλος έξαλλος της φωνάζει.

Μια άλλη εκδοχή του επεισοδίου στην Εύβοια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – Η κηδεία, το σκασμένο λάστιχο, ο έξαλλος υπάλληλος
Αυτός που τα λέει αυτά είναι ο Βαγγέλης Βένετης πρώην αστυνομικός, που μάλιστα παρέμβηκε 3 φορές να ηρεμήσει τον υπάλληλο σε μια Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο της.

Ο ίδιος είπε και στις κύριες που βιντεοσκοπούσαν ότι δεν είναι σωστό.

Ο ίδιος ζήτησε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να καλέσει την αστυνομία και αύτη αρνήθηκε.

Κάποιοι θέλουν α) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, β) κατεπείγοντα νομοσχέδια, γ) άσχετες τροπολογίες, δ) νομοσχέδια σε ένα άρθρο, ε) όχι επιτροπή λογιστικού έλεγχου.

Δεν θα το πετύχουν.

Ιωάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ”

Σχετικά άρθρα