Μήνυση κατά του Τσιάρτα από διεμφυλικούς!

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών πέρασε στην αντεπίθεση

Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα αλλά και όλων όσοι την είχαν απειλήσει το τελευταίο διάστημα κατέθεσε η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού.

Αφορμή για τη μήνυση εναντίον του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή στάθηκαν οι αναρτήσεις του στο Facebook πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου, σύμφωνα με τις οποίες έγραφε μεταξύ άλλων «εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Όπως τόνισε η Μαρίνα Γαλανού, το τελευταίο διάστημα πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου δεχόταν απειλές κατά της ζωή της: «Κατατέθηκε μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».

Πηγή: aixmi.gr

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Είναι τόσο δυσώδες αυτό που υπερασπίζεσθε που μπερδεύετε την εγκαταλελειμμένη καθαρεύουσα (διεμφυλικοί) με τη δημοτική (πούστηδες)!
    Και ενώ ούτε καν να τ΄ακούσετε δεν μπορείτε ,το κάνετε!
    Πόσο μα πόσο ζώα είστε και θέλετε και ψήφο και δικαιώματα!
    Υποχείρια του Σατανά!

  2. Ο Τσιαρτας την απείλησε; Πρώτα έκανε παρατήρηση και μετά ευχή και όχι απειλή. Τα έχει μπερδέψει τελείως η κυρία.

Comments are closed.