Μήπως δεν οδηγούσε ο Παντελίδης;

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας

Υποψίες υπάρχουν στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και φέρεται να εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο ο γιος τους να μην ήταν εκείνος που οδηγούσε το τζιπ τη μοιραία στιγμή του θανητόφου τροχαίου. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη συνεχίζει να ζει το δράμα της για τον άδικο χαμό του γνωστού τραγουδιστή, ωστόσο θέλουν να υπάρξουν οι εξηγήσεις και να μάθουν τι τελικά έγινε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η οποία επικαλείται άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Παντελίδη, η οικογένεια του τραγουδιστή φέρεται να πήρε μία πληροφορία πως μπορεί ο γιος τους να μην ήταν ο οδηγός τη μοιραία στιγμή.

«Δεν αποκαλύπτουν ποιος τους το είπε, αλλά περιμένουν με αγωνία να συνέλθει η Μίνα και να ρίξει φως στην υπόθεση. Λέγεται πως υπάρχει μάρτυρας που έσπευσε από τους πρώτους στο σημείο του δυστυχήματος και είδε τον γιο τους να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, με το ένα του πόδι στην άλλη μεριά, κοντά στα πεντάλ, και πίσω του ακριβώς η Μίνα», αναφέρει το συγκεκριμένο άτομο.

«Ο Παντελής ζύγιζε 105 κιλά και υποτίθεται πως, όταν τούμπαρε το τζιπ, μετακινήθηκε από τη θέση του οδηγού κι έπεσε πάνω στη συνοδηγό του, τη Φρόσω Κυριάκου. Εκείνη πώς κατάφερε να σηκώσει από πάνω της το άψυχο και τόσο βαρύ σώμα του τραγουδιστή και να βγει έξω; Μάλιστα κάποιοι την ήθελαν να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού. Μήπως οδηγούσε εκείνη;», αναρωτιούνται στην οικογένεια.

Τα σάπια κάγκελα και η λάθος κατασκευή του στηθαίου

Ο ιδιωτικός πραγματογνώμονας, Αναστάσιος Δέδες, δίνει δύο σημαντικά στοιχεία. Το πρώτο είναι ότι το τσιμέντο στο στηθαίο που προσέκρουσε το τζιπ είχε κλίση προς τα έξω, κάτι που απαγορεύεται και αυτό φαίνεται να ήταν η αιτία που το όχημα πήρε ύψος μετά τη σύγκρουση, ενώ οι διαστάσεις του ήταν μικρές.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, το αυτοκίνητο χτύπησε υπό μικρή γωνία, διαφορετικά με ταχύτητα πάνω από 70χιλιόμετρα θα είχε υπερβεί το στηθαίο και θα είχε πέσει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, σπάζοντας τα κάγκελα. Επίσης τα μεταλλικά κάγκελα στα οποία προσέκρουσε το αμάξι δεν είχαν συντηρηθεί με αποτέλεσμα να έρθει η αποκόλλησή τους τη στιγμή της σύγκρουσης.

Σχετικά άρθρα

“Χαρίζουν” πόστο στην Καϊλή

Κυβερνητικό “δωράκι”στη Εύα Καϊλή προσέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, διορίζοντας τη στο Κέντρο Ερευνών Θεμάτων Ισότητας. Η όμορφη Θεσσαλονικιά που είχε εκφράσει ενδιαφέρον και για το Δήμο Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως έπειτα από μία σύντομη πορεία στον ιδιωτικό τομέα επιστρέφει στις κρατικές θέσεις, για να μη νιώσει παραπονεμένη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η θέση αυτή έχει βαριά κληρονομιά, μιας […]

Περαστικοί “συνέλαβαν” ληστή!

Περαστικοί ακινητοποίησαν επίδοξο ληστή και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς. Το περιστατικό συνέβη μέρα-μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 23χρονος Βούλγαρος επιχείρησε να αρπάξει την αλυσίδα που φορούσε μία γυναίκα, η οποία περπατούσε στη συμβολή των οδών Φράγκων και Λέοντος Σοφού. Διερχόμενοι, που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, αλλά […]