“Μονόδρομος τα μπλόκα στους δρόμους”

Τι λένε οι αγρότες της Λάρισας

Μονόδρομος είναι το στήσιμο αγροτικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, τόνισαν οι αγρότες που μίλησαν το πρωί της Παρασκευής σε αγροτική κινητοποίηση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αγιάς. Δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν συμβολικά το κέντρο της πόλης, με τους αγρότες να αψηφούν το τσουχτερό κρύο και να στέλνουν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι φετινός χειμώνας δε θα είναι μόνον δύσκολος γι’ αυτούς αλλά και… «θερμός» για τους διοικούντες.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, αναφέρθηκε στα όσα κέρδισαν οι αγρότες από την περυσινή 40ήμερη κινητοποίηση, ζητώντας από τους αγρότες να συμμετέχουν δυναμικά και στα επικείμενα μπλόκα.

Ενόψει μάλιστα της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης της επιτροπής των μπλόκων που θα γίνει στο αμφιθέατρο Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της επιτροπής θα είναι να στηθούν μπλόκα στην εθνική οδό αμέσως μετά τις γιορτές, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες κυρίως με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Από τώρα και μέχρι τις γιορτές μέλη της ΕΟΑΣΝΛ θα περιοδεύσουν στα χωριά για να ενημερώσουν τους αγρότες σχετικά με το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και να κάνουν και μια πρώτη εκτίμηση για την διάθεση συμμετοχής τους σε αυτές.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ε ναι, πλησιάζει ο καιρός που δεν έχετε δουλειά στα χωράφια. Ευκαιρία να ταλαιπωρήσετε για άλλη μια φορά τους Έλληνες… τους πελάτες σας δηλαδή.
    Μη ξεχάσετε μόνο να βγάλετε τις πινακίδες από τα τρακτέρ σας πριν τα βγάλετε στο δρόμο… τζάμπα μάγκες !!!

  2. Μπλόκο, στο φαγητό που τρέφει τα ζωντανά σας και στο νερό που ποτίζει τα χωράφια σας, να δούμε θα σας αρέσει;;;…

    (αν έχετε @@, που δεν τα έχετε, κατεβείτε στην Αθήνα και μπλοκάρετε τη Βουλή!!) Τζάμπα μάγκες, όπως λέει και ο philip!!!

    Υ.Γ. Διαμαρτυρία δεν είναι να κάνεις τη ζωή των συν – ανθρώπων σου δύσκολη, αλλά ούτε και να καταστρέφεις τις περιουσίες των άλλων, επειδή απλά <>…

Comments are closed.