Μύκονο με 19 ευρώ

Σε μια ακόμη μεγάλη προσφορά προχωρά η Aegean

Σε μια ακόμη μεγάλη προσφορά προχωρά η Aegean για τις απευθείας πτήσεις εσωτερικού από/προς Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Σαντορίνη και Μύκονο.

Διαθέσιμες θέσεις: 100.000

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Aegean.

Όροι & Προϋποθέσεις:

Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη. Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 29/06/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 12/09/2016 έως και 25/03/2017.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους GoLight και αφορά πτήσεις απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Για πτήσεις από Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι 41€ και προς Αθήνα είναι 19€.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight.

Σχετικά άρθρα

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Καρβέλα στο Star Academy

Ήταν το Live της χρονιάς. Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το Star Academy του περασμένου σαββάτου, δεν το μετάνιωσαν, καθώς είχαμε πολλά χρόνια (από την εποχή του Fame Story και της Άσπας Τσίνα) να παρακολουθήσουμε τέτοιο μαλλιοτράβηγμα στον αέρα. Η κόντρα του Μένιου Φουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα οδήγησε ως γνωστόν στην απομάκρυνση του […]