Μύκονος: Έλεγε ότι ήταν ο Τζορτζ Μπους

«Μίλαγαν» τα ναρκωτικά

Σύμφωνα με την Espresso πριν από λίγες ημέρες, οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμη ένα άγριο περιστατικό. Tουρίστας από το εξωτερικό, έχοντας κάνει χρήση χαπιών ecstasy, έχασε εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα και κινδύνευσε να αυτοτραυματιστεί.

Μάλιστα, γιατροί και νοσηλευτές αναγκάστηκαν να τον δέσουν στο κρεβάτι με ιμάντες για να γλιτώσουν τα χειρότερα! Ο άνδρας, που βρισκόταν εκτός ελέγχου, φώναζε στους γιατρούς «να πηδήξουμε από το παράθυρο», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο παραλήρημα του νόμιζε ότι ήταν πότε ο… Τζορτζ Μπους και πότε η… Μαντόνα!

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες προκειμένου ο τουρίστας να ανακτήσει την επαφή με την πραγματικότητα και να συνέλθει, ώστε οι γιατροί να τον αφήσουν να φύγει.

Αυτό, ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας του νησιού, είναι μόνο ένα από τα δεκάδες περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας Ισραηλινός τουρίστας είχε χάσει τη ζωή του ξαφνικά, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, τα περισσότερα περιστατικά, σύμφωνα με τους γιατρούς, αφορούν τη χρήση MDMA, το οποίο, εάν αναμιχθεί με αλκοόλ, ενδέχεται να προκαλέσει σημαντικές επιπλοκές στην υγεία του χρήστη, ακόμη και καρδιακή ανακοπή.

Σχετικά άρθρα