Μυτιλήνη: Έκανε οίκο ανοχής το σπίτι που νοίκιαζε

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και…

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχε μετατρέψει το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στη Μυτιλήνη μια 39χρονη Βουλγάρα, η οποία έκλεινε «ροζ» ραντεβού μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους! Ο αριθμός του κινητού που χρησιμοποιούσε περνούσε από χέρι σε χέρι, ώσπου έφτασε και σε χέρια… αστυνομικών!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες της Ασφαλείας πληροφορήθηκαν ότι σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας της Μυτιλήνης λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής. Από τον αριθμό τηλεφώνου της 39χρονης, δεν άργησε να εντοπιστεί το στίγμα και να οδηγήσει τους αστυνομικούς στο κτίριο όπου επιβεβαίωσαν από τους ενοίκους ότι στο διαμέρισμα της αλλοδαπής μπαινόβγαιναν όλη μέρα και νύχτα άγνωστα πρόσωπα!

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και έπιασαν στα πράσα την «φλογερή» Βουλγάρα ενώ συνευρισκόταν ερωτικά με έναν από τους πελάτες έναντι αμοιβής σε ένα χώρο του διαμερίσματος που είχε διαμορφώσει κατάλληλα. Σε βάρος της βεβαιώθηκε παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και αφέθηκε ελεύθερη να βρει… άλλο διαμέρισμα, καθώς ακολούθησε η εκδίωξή της από το κτίριο!

Σχετικά άρθρα