«Να πάνε να πνιγούνε όλοι, με ένα τσουνάμι»

Ξεσπά η τραυματίας του σεισμού στην Κω

Με απλά και λίγα λόγια, τα οποία όμως είναι γεμάτα θυμό, αγανάκτηση και λύπη, μια γυναίκα τραυματίας από τον σεισμό στην Κω που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, βάζει στο «στόχαστρό» της τους πολιτικούς και την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας.

Η κοπέλα, εμφανώς ταραγμένη, τη στιγμή που βγαίνει από το ασθενοφόρο, με τα ΜΜΕ να βρίσκονται ακριβώς απέναντί της, λέει χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στους πολιτικούς θέλω να πω… Συγχαρητήρια… Να πάνε να πνιγούνε όλοι, με ένα τσουνάμι».

Η ίδια, προφανώς μην μπορώντας να πιστέψει την ταλαιπωρία που βιώνει τις τελευταίες ώρες λόγω του σεισμού, μιλά με οργή και αφήνει αιχμές.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η μία εκ των τεσσάρων τραυματιών που μεταφέρθηκαν από την Κω στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έχει ήδη χειρουργηθεί στο ένα πόδι στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας της Κω «Ο Ιπποκράτης» και φέρει σοβαρά κατάγματα στο άλλο πόδι.

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κοζάνη! (video)

Από αυτανάφλεξη λιγνιτόσκονης ή καλωδίων εικάζουν ότι προκλήθηκε η φωτιά στην 4η Μονάδα του ΑΗΣ (Ατμοηλεκτρικού σταθμού) Πτολεμαΐδας που ξέσπασε γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής στο υπόγειο της 4ης μονάδας του σταθμού. Η πυρκαγιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας καλώδια ενώ σύμφωνα με το Kozan.gr δύο άτομα, υπάλληλοι του σταθμού, που έχουν […]