Να τι πραγματικά συμβαίνει στο Survivor

Πρώην παίκτης του παιχνιδιού αποκαλύπτει

14 χρόνια μετά το πρώτο Survivor, ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε τι αλήθεια γίνεται στο παιχνίδι μακριά από τις κάμερες και τα φώτα

Ο πρώην ΟΥΚας και παίχτης του πρώτου Survivor που προβλήθηκε στην Ελλάδα πριν από 14 χρόνια, μίλησε και… αποκατέστησε την αλήθεια, σχετικά με το τι πιστεύαμε ή φανταζόμασταν για το reality.

«Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι οι παίκτες δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους διότι βρίσκονται σε κατάσταση υποσιτισμού», είπε ο πρώην αξιωματικός του Ελληνικού στρατού και πρόσθεσε:

«άρα αυτό το κομμάτι δεν λειτουργεί παρά μόνο στα λόγια. Επίσης, ποτέ δεν έδειξαν τον βαθμό του υποσιτισμού, της υγείας των παικτών για να μη φοβηθεί ο κόσμος».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Εμείς νομίζαμε ότι σας τάιζαν κρυφά σουβλάκια», ο Ηλίας Βαλάσης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Πίστεψέ με, κάποιος από το συνεργείο μας πέταξε ένα τσιγάρο και τον έστειλαν πίσω στην Αθήνα», θέλοντας να αποδείξει ότι οι δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού δεν είναι μόνο για τα φώτα, αλλά πέρα για πέρα πραγματικές!

Σχετικά άρθρα