Νέα εφαρμογή σε Android και iOS!

Μετά τις εφαρμογές Messenger και Pages, το Facebook παρουσίασε την νέα αυτόνομη εφαρμογή του για iOS και Android συσκευές με την ονομασία Groups.

Όπως φανερώνει το όνομα της εφαρμογής, τα μέλη του κοινωνικού δικτύου θα τη χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με τα Groups που έχουν γίνει μέλη.
Με το άνοιγμα της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί αμέσως να δει όλα τα Groups στα οποία συμμετέχει, καθώς και τις αδιάβαστες δημοσιεύσεις αυτών. Έχει επίσης την ικανότητα με παρατεταμένο πάτημα να μετακινήσει τα groups με όποια σειρά επιθυμεί να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.Επίσης, μέσα από το μενού, ο χρήστης μπορεί από το εικονίδιο της γης να ενημερωθεί για όλες τις ειδοποιήσεις οι οποίες προέρχονται από τα Groups στα οποία συμμετέχει, ενώ από το 3ο εικονίδιο μπορεί να δει προτάσεις για συμμετοχή σε Groups βάσει των σελίδων που έχει κάνει like, των groups των φίλων του και τον τόπο διαμονής του.

Πηγή: e-pcmag.gr

Σχετικά άρθρα

4.000 χρόνια High-tech στη Βέροια!

Είχαν στην αρχαιότητα αυτόματους πωλητές ποτών κι αναψυκτικών; Ναι είχαν…Πριν 4.000 χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αυτόματους πωλητές, κινηματογράφο, ρολόγια μοναδικής ακρίβειας πόρτες που άνοιγαν αυτόματα, έσβηναν τις φωτιές με πυροσβεστικά οχήματα και είχαν αυτόματο μίξερ για τα ποτά τους!!! Α… και βέβαια είχαν από ρομποτάκια μέχρι προσωπικά “λαπτοπ”… Όλα αυτά δεν ανήκουν στη σφαίρα […]