Νέα έρευνα στη βίλα του ψευτογιατρού

Ψάχνουν τα κέρδη του σε off-shore

Σε αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό των χρημάτων που όλα αυτά τα χρόνια είχε αποκομίσει από τα θύματά του ο 47χρονος «ψευτογιατρός» έχουν αποδυθεί οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκτός από μετρητά είναι εξαιρετικά πιθανό να βρουν και επιταγές, που έπαιρνε από τα θύματα του «Δρ. θάνατος», είτε σε κάποια κρύπτη στη βίλα – φρούριο στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, είτε σε κάποιο άλλο κρησφύγετο που δεν τους είναι γνωστό για την ώρα. Δεν αποκλείουν, επίσης, το ενδεχόμενο ο 47χρονος «ψευτογιατρός» να είχε δημιουργήσει off-shore εταιρεία για να «κρύβει» εκεί τα χρήματα που κατάφερνε να υφαρπάζει χάρη στα… χίλια πρόσωπα του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσία εισαγγελέα, πρωινές ώρες της Δευτέρας έγινε νέα έρευνα στη βίλα του χωρίς όμως οι αστυνομικοί να εντοπίζουν χρηματικά ποσά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν κάποιες παλιές σημειώσεις του Νικόλαου Κοντοστάθη κι ένα παλιό κυνηγετικό όπλο. Μπορεί, βέβαια, το αποτέλεσμα να μην ήταν το προσδοκώμενο, οι έρευνες όμως δεν σταματούν.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι συνεχίζεται η διαδικασία λήψης καταθέσεων από πολίτες που, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 47χρονου «ψευτογιατρού», κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. και προέβησαν σε καταγγελίες. Καταγγελίες απ’ τις οποίες προκύπτουν πολλά νέα στοιχεία για τη δράση του, όλες με κοινό παρονομαστή την υφαρπαγή χρημάτων. Μετά τις νέες αποκαλύψεις, αναμένεται να σχηματιστεί συμπληρωματικό δικογραφία για την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα