Νέα μαζική έξοδος για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Οι top προορισμοί και η κίνηση στα λιμάνια

Αυξάνεται την Παρασκευή η επιβατική κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Μετά το Πάσχα νέας έξοδος δρομέων παρατηρείται για διάφορα νησιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου, καθώς η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς για την Κυριακή 1η Μαΐου μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου, συνεπώς αρκετοί θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο.

Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται επί ποδός και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση επιβατών και οχημάτων, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Οι… top προορισμοί

Σύμφωνα με στελέχη του ΛΣ, δημοφιλέστεροι προορισμοί για φέτος κατά τη διάρκεια της εξόδου του Πάσχα αλλά και της Πρωτομαγιάς είναι οι Κυκλάδες, η Κρήτη και η Ρόδος.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Απριλίου 16 απόπλοι πλοίων, 9 από το λιμάνι της Ραφήνας και 9 από το Λαύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή, 1η Μαΐου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Σχετικά άρθρα