Νέα μεταγραφή για OPEN

Ποιο όνομα του Ολυμπιακού «έκλεισε» στο κανάλι

Το Open TV ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 24 του τρέχοντος μηνός και, όπως είναι ήδη γνωστό, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν αποφασίσει να «επενδύσουν» πάρα πολλά στ’ αθλητικά. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο σταθμός έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής μας ομάδας μέχρι το 2022.

Πέραν της Εθνικής, όμως, το… πρώην Epsilon ποντάρει και στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, της οποίας κεντρικός άξονας θα είναι, φυσικά, το πρωτάθλημα της Superleague.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το dailymedia.gr η πρώτη τεράστια κίνηση έχει γίνει ήδη, καθώς το κανάλι συμφώνησε με τη σημαία της ΑΕΚ. Δεδομένης της επιθυμίας των υπεύθυνων της εκπομπής για πολυφωνία, όμως, ο Ντέμης δε θα είναι η μόνη σπουδαία μεταγραφή, μιας και «ψήνεται» εντόνως ακόμα ένα μπαμ- αυτή τη φορά με… ερυθρόλευκο χρώμα.

Ποιος είναι αυτός που θα βρίσκεται στο πάνελ;

Ο λόγος για τον Κώστα Νικολακόπουλο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia.gr o πασίγνωστος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είναι κοντά στο «ναι» και αναμένεται να έχει θέση και αυτός στο κυριακάτικο πρόγραμμα, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την «ομάδα» του Open TV.

 

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η συμφωνία με τον Νικολακόπουλο δε θα είναι η τελευταία, καθώς επίκειται περαιτέρω «ενίσχυση» με στόχο να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές φωνές στην εκπομπή.

Οσονούπω, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις…

Σχετικά άρθρα