Νέα πρόκληση από Τουρκία

Βουλευτής Σμύρνης απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο!

Μια νέα προκλητική δήλωση έρχεται από την Τουρκία αναφορικά με το ζήτημα των Ιμίων, λίγη ώρα αφότου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προχώρησε σε ρίψη στεφάνου στο σημείο με ελικόπτερο.

Ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, βουλευτής Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, έφτασε στο σημείο να απειλήσει… ακόμα και με πόλεμο τη χώρα μας, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Προειδοποιώ την Ελλάδα: Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ (τουρκική ονομασία για τα Ίμια) γιατί θα σας χτυπήσουμε», έγραψε σε ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής είχε αναφερθεί και εχθές στο θέμα με αναρτήσεις του, σημειώνοντας τα εξής: «Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια αλλά επειδή ο ανόητος επικεφαλής του ναυτικού τότε φοβήθηκε δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η σημερινή Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996».

 

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Γιατι το λες και δεν το κανεις ρε γυφτομογγολε; Δεν το κανεις γιατι ειστε θρασυδειλοι και ειστε μονο λογια και να βγαζετε φωτογρφιες στις βραχονησιδες. Ελατε λοιπον. Αλλωστε το μονον λαβε Ελληνες το ειπαν και δεν θα κολωσουν να το ξαναπουν!

  2. Εσείς το ίδιο δεν κάνετε τώρα? Το παίζετε μαγγες και έτοιμοι για πόλεμο πατώντας κουμπιά στο πληκτρολόγιο σας! Έχετε ζήσει πόλεμο? Ξέρετε τι θα παθει η χώρα? Μην μιλάτε με τόσο ευκολία για τόσο σοβαρά πράγματα!

    1. Δηλαδή εσύ τι προτείνεις να ανοίξουμε τα πόδια μας καινα πούμε ελατε;Τοτε δεν νοείται ούτε επιτρέπεται να νοείσαι Έλληνας. Η ηττοπάθεια δεν αρμοζει σε μας μεγάλε αλλοιως το 1821 δεν θα ξεσηκωνόμσταν!

Comments are closed.