Νέα πρόσωπα στο Open

Στην τελική ευθεία το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές εν μέσω θέρους στο Ανοιχτό Κανάλι για την προετοιμασία των εκπομπών που έρχονται στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική περίοδο

Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open ανανεώνεται τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα. ∆ύο γνωστοί δημοσιογράφοι ενισχύουν με την παρουσία τους το «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ενίσχυση θα υπάρξει και στην ομάδα του «Ελα, χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου με σημαντικές προσθήκες.

Βαρύ πυροβολικό στη βραδινή ζώνη θα είναι για μια ακόμη χρονιά το talent show «Just the 2 of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, με την κριτική επιτροπή να μένει η ίδια. Πολύ γνωστά ονόματα της showbiz συζητούν για τη συμμετοχή τους στο πρότζεκτ. Το σόου ενδέχεται φέτος να είναι live και όχι μαγνητοσκοπημένο. Εκτός από τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Στέλιο Παρλιάρο, στο δυναμικό του σταθμού εντάσσεται και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με νέα εκπομπή, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Η Μαρία Μπακοδήμου θα παρουσιάσει ένα φρέσκο παιχνίδι μόδας με ονόματα-έκπληξη στην κριτική του επιτροπή, ενώ στις οθόνες μας θα επιστρέψει και το «My Greece» με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και ξεναγό τη Δέσποινα Βανδή. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς πολλά ακόμη προγράμματα θα ξεδιπλωθούν σταδιακά από το φθινόπωρο στη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού.

Σχετικά άρθρα