Νέα προσθήκη στο Playstation 5

Η Αpple βάζει νέα εφαρμογή της στη διάσημη κονσόλα

Το Spotify είναι μία επιλογή για μουσική στο PS5 από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ παίζετε παιχνίδια. Σύντομα ωστόσο η κονσόλα μπορεί να υποστηρίζει και μία άλλη υπηρεσία, την Apple Music.

Το πρώτο στοιχείο εμφανίστηκε νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, όταν ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μία φωτογραφία το Apple Music να εμφανίζεται στο μενού της μουσικής του PS5. Η επιλογή αυτή εμφανίστηκε όταν αυτός έφτιαξε ένα νέο λογαριασμό και προσπάθησε να συνδεθεί στο Spotify. Ωστόσο φαίνεται πως η εφαρμογή δεν δούλεψε-ο χρήστης του Reddit επίσης δημοσίευσε μία φωτογραφία του ενός μηνύματος που έλεγε “Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για το PS4”. Αυτό το μήνυμα, σύμφωνα με τον Eurogamer, είναι κλασσικό μήνυμα σφάλματος όταν μία εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη.

Ο Eurogamer είπε ότι μπορούσε να δει την επιλογή του Apple Music όταν δημιουργούσε καινούργιο λογαριασμό και στην αμερικανική έκδοση. Ωστόσο η επιλογή του Apple Music δεν εμφανίστηκε τώρα που προσπάθησα να κάνω έναν νέο λογαριασμό στην αμερικάνικη έκδοση.

Η ασυνέπεια της επιλογής του Apple Music, δείχνει πως ο χρήστης του Reddit και ο Eurogamer μπορεί να πήραν νωρίτερα μία γεύση από κάτι που ετοιμάζουν η Sony και η Apple. Οι δύο εταιρείες δούλεψαν μαζί πρόσφατα στην προώθηση του Apple TV plus για χρήστες PS5, οπότε υπάρχει μία σχέση μεταξύ τους. Η Apple έφερε το Apple Music στις Samsung smart TVs τον προηγούμενο χρόνο, δείχνοντας ότι είναι πρόθυμη να επεκτείνει την διαθεσιμότητα της εφαρμογής πέρα από τις δικές της πλατφόρμες. Επίσης, η εφαρμογή εμφανίζεται μόλις λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση της Apple στις 18 Οκτώβρη, η οποία θα μπορούσε να είναι μία εκδήλωση για να ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή έρχεται στο PS5.

Η Sony και η Apple δεν έχουν απαντήσει κάτι στα παραπάνω

Σχετικά άρθρα