Νέα πρωτιά για το «Total Football»

Άφησε… πίσω το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ακόμα μία επικράτηση του Total Football στη μάχη των βραδινών κυριακάτικων αθλητικών εκπομπών! Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά από 97 ημέρες η ποδοσφαιρική εκπομπή του Open συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει, κερδίζοντας ξανά τον ανταγωνισμό.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η μάχη ήταν πιο σκληρή, αφού το «κλείδωμα» του τίτλου από τον Ολυμπιακό με τη νίκη μέσα στην Τούμπα πρόσφερε προνομιακό πεδίο δράσης στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, από την εκπομπή Super Μπάλα Live παρέλασαν και μίλησαν σε ζωντανή σύνδεση -αποκλειστικά, βέβαια- πολλοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Ωστόσο, ούτε αυτό το ατού κατάφερε να χαρίσει την πρωτιά στο αθλητικό πρόγραμμα του Mega, το οποίο τερμάτισε τελικά τρίτο!

Λόγω της χθεσινής αργίας η Nielsen έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ΕΠΙΣΗΜΑ νούμερα τηλεθέασης (και όχι τα fake που κυκλοφόρησαν χθες σε ορισμένες ιστοσελίδες). Και αυτά επιβεβαίωσαν με απόλυτη εγκυρότητα ότι το Total Football έκοψε ξανά πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, με όπλα του το ρεπορτάζ, την άποψη και την αποκάλυψη!

Η κυριακάτικη ποδοσφαιρική εκπομπή του Open κατέγραψε μέσο όρο 5,1% στο γενικό σύνολο (με peak δύο τέταρτα στο 6,5% και στο 6,4%), επιβεβαιώνοντας ακόμα μία φορά τη δυναμική και την επιρροή της.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Στη δεύτερη θέση, με οριακή διαφορά, τερμάτισε η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ με 5%, ξεκινώντας και τελειώνοντας όμως μία ώρα νωρίτερα από Open και Mega (με peak ένα τέταρτο στο 6,9%).

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Super Μπάλα Live του Mega με 4,9% (με peak ένα τέταρτο στο 5,7%), αφού πρακτικά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το διπλό τίτλου του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και να το μετουσιώσει σε ποσοστά τηλεθέασης.

Το Total Football κέρδισε τη μάχη και στο ανδρικό κοινό, εκεί δηλαδή όπου κατεξοχήν απευθύνονται οι αθλητικές εκπομπές. Η εκπομπή του Open κατέγραψε στην επάνοδό της στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσο όρο 6,2% στους άνδρες τηλεθεατές (με peak σε μ.ό. τετάρτου 9,2%).

Δεύτερη στο ανδρικό κοινό τερμάτισε η εκπομπή του Mega με μ.ό. 5,5% (και peak τετάρτου 7,1%) και τρίτη η Αθλητική Κυριακή με 3,8% (με peak σε τέταρτο 6,3%).

Στο κοινό 18-54 το Total Football και η Super Μπάλα Live κατέγραψαν μέσο όρο 4,4%, ενώ η Αθλητική Κυριακή έκανε μ.ό. 2,5%.

Σχετικά άρθρα