Νέα υπηρεσία από το facebook

Ζωντανό video για όλους!

Η υπηρεσία που είχε παραχωρήσει για χρήση στους celebrities το Facebook για μετάδοση ζωντανού video για επικοινωνία με τους fan τους ξεκινά πλέον να διατίθεται και στους… κοινούς θνητούς.

Στην μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες το Facebook με τις νέες υπηρεσίες και την προσπάθεια να σταθεί στο ύψος του (κυρίως να μη χάσει τα νεανικά κοινά) έρχεται να προστεθεί μία ακόμα δυνατότητα. Η οποία δεν ήταν άγνωστη, καθώς υπήρχε εδώ και αρκετό διάστημα. Μόνο που μέχρι σήμερα σ’ αυτήν μπορούσαν να συνδεθούν κάποιοι διάσημοι οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να επικοινωνούν με τους φίλους τους και μέσω ζωντανού βίντεο.

Όμως το Live Video θα είναι πλέον κτήμα και όλων ημών των υπολοίπων απλών χρηστών του Facebook. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ζωντανές αναμεταδόσεις των στιγμών που ζουν μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο Facebook και να δείχνουν σε φίλους και γνωστούς τι τους συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό (αν και απαιτεί καλό δίκτυο 4G) καθώς δίνει την δυνατότητα σε όλους να ξεφύγουν από την απλή φωτογραφία και να δώσουν μια πιο ζωντανή εικόνα για το τι γίνεται στη ζωή τους.

Η εφαρμογή αυτή θα είναι διαθέσιμη αρχικά για το Facebook που τρέχει σε συσκευές iOS στην Αμερική, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα εμφανιστεί σταδιακά σε όλες τις χώρες του κόσμου αλλά και σε συσκευές Android.

Σχετικά άρθρα

Οι τοπ εφαρμογές για φωτογραφίες

Μπορεί οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων να βελτιώνονται συνεχώς, ωστόσο οι κατάλληλες εφαρμογές είναι αυτές που θα δώσουν ένα «ξεχωριστό αέρα» στις φωτογραφίες όλων των επίδοξων φωτογράφων «εκεί έξω», που κυκλοφορούν με ένα smartphone στο χέρι… Δείτε παρακάτω μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για τις… καλύτερες φωτογραφίες! 1. Cycloramic Η εφαρμογή Cycloramic […]