Νέα υπόθεση για Λιγνάδη

Μήνυση σε βάρος του για βιασμό το 2018

Στην εισαγγελία κατατέθηκε έγκληση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο μηνυτής, βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το 2018. Ήδη έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα ενώ η καταγγελλόμενη πράξη έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες δύο βιασμούς για τους οποίους ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη δεν είναι ηθοποιός, είναι Ελληνας και όπως ισχυρίζεται στη μήνυσή του, ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να τον «ψάρεψε» στην πλατεία του Αγίου Παύλου.

Κούγιας: Καμία ανησυχία για τη νέα μήνυση στον Δημήτρη Λιγνάδη
Απάντηση για τη νέα μήνυση που έγινε εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό το 2018, έδωσε με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Κούγιας αναφέρει στη δήλωσή του πως δεν μπορεί να σχολιάσει «την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως», αλλά σημειώνει ότι «αν είναι της ίδιας ποιότητος και αξιοπιστίας με τις 2 προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία».

Παράλληλα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη κάνει λόγο για «κατάρρευση των 2 προηγουμένων καταγγελιών» και υποστηρίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος και πως «ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει είτε οιανδήποτε γυναίκα είτε οιονδήποτε άνδρα». Παράλληλα τονίζει ότι «θα αντιμετωπίσουμε τον οιονδήποτε ψευδομηνυτή με μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως».

Στο μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Μαρτίου, διατάχθηκε έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, στη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητό του, από τις δικαστικές Αρχές. Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι όσο εκείνος επισκεπτόταν τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης, τους έκαναν γνωστό από την 19η τακτική ανακρίτρια τέσσερις κλήσεις, με τις οποίες εκαλείτο να είναι παρών στις 15.00 στο σπίτι του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, γιατί, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, θα διενεργείτο παρουσία του κατ’ οίκον έρευνα, έρευνα της μοτοσικλέτας του και έρευνα του αυτοκινήτου του».

Ωστόσο, λίγο μετά τις 16:00 οι άνδρες της σήμανσης παρουσία εισαγγελέα έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο, το αυτοκίνητο, την μηχανή του ενώ αφαίρεσαν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό αρχείο βρήκαν στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο διήρκεσε περίπου δύο ώρες με τους αστυνομικούς της Σήμανσης να επικεντρώνονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Οι αστυνομικοί πήραν και δακτυλικά αποτυπώματα από τους χώρους της οικίας του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σχετικά άρθρα