Νέες διακρίσεις για το Porto Carras (pics)

Το κορυφαίο τουριστικό συγκρότημα με αποδείξεις

Σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, το Porto Carras Grand Resort βρέθηκε ανάμεσα στα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού, κατακτώντας Silver βραβείο στις κατηγορίες «Best Golf Resort» και «Best Beach Resort» , στα Τοurism Awards 2016.

Mετά τη σπουδαία διάκριση του Porto Carras Grand Resort ως Βest Luxury Beach Resort στην Ευρώπη στα World Luxury Hotel Awards, η βράβευσή του στα ελληνικά βραβεία τουρισμού αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως οι αμμώδεις παράλιες του που συμπεριλαμβάνουν 25 μοναδικούς στον κόσμο, απομονωμένους και παρθένους κολπίσκους σε μια έκταση 9 χιλιομέτρων, αποτελούν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας. Με το διεθνές σήμα της Γαλάζιας Σημαίας να απονέμεται κάθε χρόνο, οι παραλίες στο Porto Carras Grand Resort προσφέρουν αμέτρητες επιλογές δραστηριοτήτων όπως κολύμβηση, καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, σέρφινγκ, κανό-καγιάκ ,ιστιοπλοΐα και πολλά ακόμη.

Επιπλέον το βραβείο «Best Golf Resort» επιβεβαιώνει πως το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ με το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ όλο το χρόνο. Eπιπλέον αναδεικνύει την αθλητική του ταυτότητα, καθώς από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του έως σήμερα υποστηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό φιλοξενώντας κορυφαία διεθνή τουρνουά golf, με highlight της φετινής σεζόν το 7ο Porto Carras Pro-Am & Open το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Μαΐου 2016.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, η Αντιπρόεδρος του Porto Carras Grand Resort,  κα Μαριάννα Στέγγου, δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά, αναγνωρίζεται η συνεχής προσπάθεια που καταβάλλουμε για επενδύσεις και στήριξη του ελληνικού τουρισμού. Το Porto Carras Grand Resort υπόσχεται πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την υλοποίηση του οράματός του για την τοποθέτηση του resort σε κορυφαία θέση στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη».

Tα Tourism Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

 

Marianna Stengou_Vice President_a Marianna Stengou_Vice President_b

PORTO CARRAS

Σχετικά άρθρα