Νέες δωρεές από τον Κουπελόγλου σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζει το σημαντικό του έργο ο υποψήφιος Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Σε ακόμη τρεις δωρεές με αποδέκτες μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Συμεών Κουπελόγλου.

Δώρισε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης και στο 21ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης. Επίσης, χορήγησε έναν αυτόματο απινιδωτή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης. Οι δωρεές υλοποιήθηκαν έπειτα από αιτήματα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων προς τον υποψήφιο.

«Ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στα αιτήματα των Συλλόγων Γονέων των τριών σχολείων. Αξίζει να δώσουμε τα πάντα για τη μόρφωση και την ασφάλεια των παιδιών μας. Είμαστε υπερήφανοι για τα ελληνόπουλα που αγωνίζονται και διαπρέπουν σε συνθήκες κρίσης. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας», δήλωσε ο κ. Κουπελόγλου με αφορμή τις τρεις δωρεές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συμεών Κουπελόγλου τους τελευταίους μήνες έχει πραγματοποιήσει δεκάδες δωρεές απινιδωτών, τεχνολογικού εξοπλισμού και άλλων ειδών σε σχολεία, αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

Τσίπρας – Πούτιν συμμαχία

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Περιστέρα, υπουργούς και στενούς συνεργάτες του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε από χθες την τριήμερη επίσημη επίσκεψή του στη Μόσχα, αποκορύφωμα της οποίας θα είναι η σημερινή συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. 2 SHARES FacebookTwitter 0 Print E-mail A- A+ Τσίπρας – Πούτιν φιλοτεχνούν μια νέα συμμαχίαΠλήρης οθόνη […]