Νέο «άνοιγμα» από Ιβάν!

«Χτυπάει» και ραδιοφωνικό σταθμό ο Σαββίδης

Φαίνεται πως ο επιχειρηματίας και μιντιάρχης, Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τον ΠΑΟΚ το ΕΘΝΟΣ και το OPEN θέλει να προχωρήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον χώρο των media.

Ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να αποκτήσει τον Sport FM ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος δε θα έλεγε όχι σε οποιαδήποτε πρόταση.

Ωστόσο τονίζεται ότι δεν πρόκειται να πουλήσει με χαμηλό αντίτιμο το αθλητικό ραδιόφωνο του ομίλου ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό το λόγο έχει δοθεί σχετική εντολή προκειμένου οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη να κάνουν πρόταση που να βρίσκεται κοντά σε αυτά που θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Εφόσον η πρόταση ικανοποιήσει τον Γιάννη Αλαφούζο δεν αποκλείεται εντός του χρόνου το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο να αλλάξει χέρια. Θυμίζουμε ότι ο Sport FM πέρασε στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου τον Ιανουάριο του 2014.

Σχετικά άρθρα

Διαζύγιο μετά από 19 χρόνια για τον Σκότι Πίπεν

Μετά από 19 χρόνια γάμου και 4 υπέροχα παιδιά, ο βετεράνος αστέρας του NBA, Σκότι Πίπεν, της χρυσής ομάδας των Σικάγο Μπουλς, ο «παρτενέρ» του Μάικλ Τζόρνταν, αποφάσισε να διακόψει την κοινή του πορεία με την πληθωρική και εντυπωσιακή Λάρσα, παίρνοντας διαζύγιο. «Μετά από προσεκτική σκέψη και 19 χρόνια γάμου, ο Σκότι και η Λάρσα […]