Νέο επεισόδιο μεταξύ προσφύγων στα Διαβατά

Στο νοσοκομείο ένας Ιρανός

Ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ προσφύγων σε Κέντρο υποδοχής σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτή τη φορά, το επεισόδιο έγινε μεταξύ δύο Ιρανών που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival, γύρω στις 11 τη νύχτα, οι δύο άνδρες άρχισαν να καυγαδίζουν με τον ένα από τους δύο να χτυπά με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και να τον τραυματίζει στο πόδι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία, ηλικίας 28 ετών, μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Στο ΚΥΤ έσπευσαν και οι δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες πραγματοποίησαν έρευνες εντός του χώρου για τον εντοπισμό του δράστη.

Σχετικά άρθρα

Βαριές ποινές σε δουλέμπορους!

Ποινή κάθειρξης 45,5 ετών, στον καθένα, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σε πέντε άτομα που κατηγορούνταν ως μέλη κυκλώματος που διακινούσε αλλοδαπούς από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, στοιβάζοντάς τους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τουριστικού λεωφορείου. Οι καταδικασθέντες, στην πλειονότητά τους ομογενείς, οδηγήθηκαν στις φυλακές. Για την ίδια υπόθεση, καταδικάστηκαν άλλα 23 άτομα, που […]