Νέο iPad 12 ιντσών!

Τι ετοιμάζει η apple;

Αρκετές εκθέσεις μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε με βεβαιότητα ότι την άνοιξη του 2015 θα παρουσιαστεί ένα iPad 12 ιντσών (iPad Air Plus) το οποίο θα έχει, σύμφωνα με τον Mac Otakara, μία 12,2 ιντσών LCD οθόνη και συνολικές διαστάσεις 305.31mm x 220.8mm x 7mm.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, το «iPad Pro» ή «iPad Air Plus» αναμένεται να έρθει με έναν καινούργιο Α9 επεξεργαστή, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με άλλες εκθέσεις οι οποίες έλεγαν ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο A8X επεξεργαστή που βρίσκεται και στο iPad Air 2. Έχει λογική για την Apple να κάνει το ντεμπούτο ένα «top-of the-line» τσιπ αν πράγματι το «iPad Pro» προορίζεται για καθαρά επαγγελματική χρήση.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μεγαλύτερο iPad κατά την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου σύμφωνα με το Mac Fan Magazine.

Επίσης σύμφωνα με το Mac Fan Magazine αναμένετε να κυκλοφορήσει και ένα νέο iPad Mini 4 με έναν Α8Χ επεξεργαστή το οποίο όταν κυκλοφορήσει θα οδηγήσει στην απόσυρση του iPad Mini 3.

Σχετικά άρθρα

Θέλεις iPhone 6 με 389 ευρώ;

Την εμπορική πολιτική των επιδοτήσεων προκειμένου να ενισχύσουν τις πωλήσεις του iPhone 6 καθόρισαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η διάθεση της πολυαναμενόμενης συσκευής, ξεκινάει στο τέλος Οκτωβρίου ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα και τα δίκτυα κινητής έχουν αρχίσει να δέχονται «προεγγραφές». Όπως λοιπόν προκύπτει από την εμπορική πολιτική που καθόρισαν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, μπορεί […]