Νέο κρούσμα Κορονοϊού στην Αθήνα;

Γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και ύποπτα συμπτώματα στο Αττικόν

Στο Αττικόν μεταφέρεται με ασθενοφόρο φίλη της 40χρονης που τη συνόδευε τις προηγουμένες ημέρες

Στο Νοσοκομείο Αττικόν μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φίλη της 40χρονης – που έχει διαγνωσθεί ως το τρίτο κρούσμα Κορονοϊού-, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις αλλά και για να ληφθούν όλα τα μέτρα.

Πηγές του ethnos.gr αναφέρουν ότι η φίλη της 40χρονης είχε επαφές μαζί της μετά το ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία, ενώ φαίνεται πως και η ίδια παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα. Κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν που είναι νοσοκομείο αναφοράς και στο οποίο νοσηλεύεται και η 40χρονη.

Η ειδική ομάδα των ειδικών πουν έχει ορισθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν παραλαμβάνει τη φίλη της 40χρονης προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για το προσωπικό αλλά και τους υπόλοιπους ασθενείς. Αναμένεται μάλιστα να απομονωθεί στους ειδικούς χώρους που έχουν ορισθεί, ενώ δείγμα θα σταλεί προς εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει μολυνθεί.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη γυναίκα, που είναι υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς, έχει δύο παιδιά, τα οποία είναι μαθητές σε γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη της γυναίκας είχε ταξιδέψει μαζί της στο Μιλάνο.

Σχετικά άρθρα